Innovatiivisesti energiatehokas

Suomalainen järvimaisema

Energiansäästöä ilmassa – innovatiivisesti

Oikea suodatin oikeassa paikassa optimoi myös energiankulutuksen. Autamme asiakkaitamme parantamaan ilmastointijärjestelmien energiatehokkuutta ja minimoimaan niiden ympäristövaikutukset.

Suosimme ympäristöystävällisiä tuotteita, kuten patentoituja NanoWave®-suodatinmateriaaleja. Paremman saasteiden suodatuksen lisäksi niiden innovatiivinen suodatinkangas vähentää merkittävästi energiankulutusta. NanoWave®-materiaaleissa on jopa 40 prosenttia alhaisempi painehäviö verrattuna muihin korkealaatuisiin suodatusmateriaaleihin. Suodattimien vaihtoväli on pidempi ja niiden energiankulutus on jopa 30 prosenttia pienempi.

Optimoimme tuotteiden pakkaukset ja vaadimme kuljetuksissa ajoneuvojen sataprosenttista täyttöastetta. TrendiWell on tehnyt sopimuksen Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy:n (ent. PYR) kanssa. Sen myötä yritys siirtää markkinoille toimittamiensa pakkausten hyötykäyttövelvoitteet tuottajayhteisöille.

Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden olla mukana ympäristöystävällisessä suodattimien hävitys- ja kierrätysjärjestelmässämme. Tällä hetkellä suurin osa suodattimista hävitetään kiinteistön jätehuoltosuunnitelman mukaisesti. Ne voidaan myös toimittaa murskattavaksi (Lassila & Tikanoja Oyj) tai poltettavaksi (Ekokem Oy).

Lue lisää, miten vastuullisuus on osana toimintaamme:

Puhtaan ympäristön kumppani
Vastuullinen suunnannäyttäjä
Innovatiivisesti energiatehokas

Ota yhteyttä

TrendiWell Oy
Iltatähdentie 2
20200 TURKU
020 740 2470
sales@trendiwell.com