TrendiWell – hyvän ilman ystävät

Kirkas taivas, valkoisia pilviä

Olemme suurin suomalaisomisteinen vain ilmansuodattimiin erikoistunut yritys ja markkinoiden kolmanneksi suurin toimija Suomessa. TrendiWell perustettiin vuonna 1994. Sen omistavat turkulaiset Juha Rausio ja Erik Sjöblom, joilla molemmilla on pitkäaikainen kokemus alalta. Yrityksen alkuaikoina turkulaisyrittäjät toivat suodattimia maahan Belgiasta. Vuodesta 2012 lähtien päämiehemme on ollut alan johtava yritys, General Filter Italia SpA.

Toimintamme on ollut koko historiansa ajan kannattavaa. Liikevaihtomme oli viimeksi päättyneellä tilikaudella noin 3,5 miljoonaa euroa. Liikevaihto muodostuu kokonaisuudessaan ilmansuodattimien myynnistä.

Tehokas toimitus ympäri Suomen

Toimitamme kaikkialle Suomeen laadukkaita suodattimia sekä metalli- että muovikehyksin. Toimitusvarmuutemme vuonna 2019 oli 99,96 prosenttia. Tilatut tuotteet toimitamme sovitun toimitusajan puitteissa. Vakiokokoiset suodattimet pystymme toimittamaan jopa muutamassa päivässä.

Pääkaupunkiseudulle toimitamme suodattimet kuriiripalveluna, muualle Suomeen Postin kotimaan rahdilla. Kuljetusliike varmistaa vastaanottajan paikalla olon ennen tuotteen toimitusta kohteeseen. Pääkaupunkiseudulla myös täsmäkuljetukset ovat mahdollisia, tai suodattimet voi noutaa noutovarastoltamme.

Tuusulassa sijaitseva varastomme on yksi Suomen suurimpia. Varastoimme jatkuvasti noin 60 000 tuotetta. Kasvaneen kysynnän vuoksi varastossamme on myös suuri määrä erikoiskokoisia suodattimia. Suodatinvarastomme toiminnan laatua ohjaa Posti Oyj:n laatu- ja ympäristöpolitiikka.

Räätälöityä palvelua alan johtavalta ilmansuodatusyritykseltä

TrendiWellin tuotteita ja palveluja käyttävät liikerakennukset, teollisuuslaitokset, kauppakeskukset, hotellit ja alan huoltoliikkeet ympäri Suomea. Tarjoamme asiantuntijapalvelujamme myös kiinteistön ilmastoinnin suodatusjärjestelmän arviointiin. Kohteiden kuntokartoituksia ei ole sidottu paikkaan tai määrään. Näin kukin kohde saa käyttöönsä tarkoituksenmukaisimman suodattimen.

Päämiehemme General Filter Italia SpA on johtava yritys ilmansuodatuksen alalla. Sen uuden tuotesarjan suodattimet on optimoitu kuluttamaan mahdollisimman vähän energiaa, mikä vähentää kustannuksia ja ympäristövaikutuksia.

General Filter tarjoaa ratkaisuja myös erityisiin suodatustarpeisiin 50 vuoden kokemuksella. Ilmanlaatuvaatimukset ovat ratkaisevan tärkeitä esimerkiksi sairaaloille hygienian ja infektioiden torjunnan kannalta.

General Filter on sitoutunut tarjoamaan räätälöityä palvelua kansainvälisten standardien mukaisesti. Palvelun kulmakiviä ovat laatu, asiantuntemus, luotettavuus, joustavuus ja asiakaslähtöisyys.

Ota yhteyttä

TrendiWell Oy
Iltatähdentie 2
20200 TURKU
020 740 2470
sales@trendiwell.com